Lajmet dhe Ngjarjet
Sindikata e Policisë së Kosovës, në kuadër të projektit të mbështetur nga Olof Palme International Center ka organizuar ‘Sesionin Informues’ në Shoqatën Sindikale të Drejtorisë se Përgjithshme ne Policinë e Kosovës. Sesioni informues u mbajt në sallën e konferencave “Orion” […]
Sindikata e Policisë së Kosovës, në kuadër të projektit të mbeshtetur nga Olof Palme International Center sot është duke mbajtur ‘Sesionin Informues’ në Shoqatën Sindikale të regjionit në Prishtine. Temat e përzgjedhura të këtij sesioni informues janë: “Funksionalizimi dhe ngritja […]
Sindikata e Policisë së Kosovës shpreh indinjatën dhe shqetësimin e gjithë anëtarësisë dhe të punonjësve të Policisë së Kosovës që i përfaqëson lidhur me situatën e krijuar kohëve të fundit përkitazi me prezantimin dhe linçimin përmes një numri të mediave […]