Lajmet dhe Ngjarjet
Kryesia e Sindikatës së Policisë të Kosovës ishte në vizitë te tri famlijet e pjestarëve të Policisë së Kosovës të rënë në kryerje të detyrës zyrëtare, të cilët janë shpallur Heronjë të Republikës së Kosovës. Te familja e heroit Sami […]
Në shenjë respekti për zyrtarët e rënë në kryerje të detyrës me datë 19 – 20.10.2019 u përmbyllen me suksese lojërat sportive të edicionit të VII-të Gjilani 2019. Në hapje të këtij eventi sportiv të pranishëm kanë qenë familjar të […]
Sindikata e Policisë së Kosovës, në kuadër të projektit të mbështetur nga Olof Palme International Center ka organizuar ‘Sesionin Informues’ në Shoqatën Sindikale të Drejtorisë se Përgjithshme ne Policinë e Kosovës. Sesioni informues u mbajt në sallën e konferencave “Orion” […]