INFORMACIONE
Në shenjë respekti për zyrtarët e rënë në kryerje të detyrës me datë 19 – 20.10.2019 u përmbyllen me suksese lojërat sportive të edicionit të VII-të Gjilani 2019. Në hapje të këtij eventi sportiv të pranishëm kanë qenë familjar të
Informacione, Lajmet, Slider Logos
Sindikata e Policisë së Kosovës, në kuadër të projektit të mbështetur nga Olof Palme International Center ka organizuar ‘Sesionin Informues’ në Shoqatën Sindikale të Drejtorisë se Përgjithshme ne Policinë e Kosovës. Sesioni informues u mbajt në sallën e konferencave “Orion”
Informacione, Lajmet
Sindikata e Policisë së Kosovës, në kuadër të projektit të mbeshtetur nga Olof Palme International Center sot është duke mbajtur ‘Sesionin Informues’ në Shoqatën Sindikale të regjionit në Prishtine. Temat e përzgjedhura të këtij sesioni informues janë: “Funksionalizimi dhe ngritja
Informacione, Lajmet
Sindikata e Policisë së Kosovës shpreh indinjatën dhe shqetësimin e gjithë anëtarësisë dhe të punonjësve të Policisë së Kosovës që i përfaqëson lidhur me situatën e krijuar kohëve të fundit përkitazi me prezantimin dhe linçimin përmes një numri të mediave
Informacione, Lajmet, Slider Logos
Sindikata e Policisë së Kosovës, në kuadër të projektit të mbeshtetur nga Olof Palme International Center ka organizuar ‘Sesionin Informues’ në regjionin e Ferizajit. Sesioni informus u mbajt në sallën e konferencave në restorant “Orchide” në Ferizaj. Në këtë sesion,
Informacione, Lajmet, Slider Logos
Sindikata e Policisë së Kosovës, në kuadër të projektit të mbeshtetur nga Olof Palme International Center sot mbajti ‘Sesionin Informues’ në Shoqatën Sindikale të regjionit të Mitrovicës. Sesioni u mbajt në sallën e konferencave në restorant “Vapiano” në Mitrovicë. Temat
Informacione, Lajmet, Slider Logos
  Sindikata e Policisë së Kosovës, në kuadër të projektit të mbeshtetur nga Olof Palme International Center sot mbajti ‘Sesionin Informues’ në Shoqatën Sindikale të regjionit të Gjilanit. Sesioni u mbajt në sallën e konferencave në restorant “Bujana” në Gjilan.
Informacione, Lajmet, Slider Logos
‘Sesioni Informues’ në Shoqatën Sindikale të regjionit të Pejës! Sindikata e Policisë së Kosovës, në kuadër të projektit të mbeshtetur nga Olof Palme International Center sot mbajti ‘Sesionin Informues’ në Shoqatën Sindikale të regjionit të Pejës. Sesioni u mbajt në
Informacione, Lajmet, Slider Logos
U përmbyll me sukses projekti për funksionalizimin, ngritjen e kapaciteteve dhe fuqizimin e rrjetit të grave sindikaliste në Sindikatën e Policisë së Kosovës. Ky aktivitet u organizua dhe realizua në tre mujonin e fundit të vitit 2018. Më 20 Tetor
Informacione, Lajmet
Gjakovë, 1 Dhjetor 2018 – Sesion informues me gratë sindikaliste të Policisë së Kosovës. Sindikata e Policisë së Kosovës në vazhdën e aktiviteteve të këtij viti, organizoi kete sesion me qëllim funksionalizimin e Rrjetit të Gruas së SPK dhe ngritjen
Informacione, Lajmet, Slider Logos