BALLINA

Komunikatë për media

Komunikatë për media

Sot me datë 06.02.2024, Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës z.Imer Zeqiri i shoqëruar nga Nënkryetari z.Avdi Hoti, lidhur me peticionin e dërguar në Kuvendin e Republikës së Kosovës, kanë raportuar në Komisionin për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione.
Takim pune me Njësitë e Specializuara të Policisë së Kosovës në Kampin “Enver Zymeri” në Mitrovicë
Sindikata e Policisë së Kosovës ka arritur marrëveshje mirëkuptimi me APR SH.P.K. (Asistencë e përgjithshme rrugore)
Me kërkesë të Sindikatës së Policisë së Kosovës, me datë 25.01.2024, në drejtorinë e përgjithshme të Policisë së Kosovës është mbajtur takimi me përfaqësuesit e Ambasadës së Britanisë së Madhe të udhëhequr nga Zonja Margaret Belof.
Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës z. Imer Zeqiri, i shoqëruar nga nënkryetari z. Avdi Hoti, vizituan pikën kufitare në Merdare. Gjatë kësaj vizite, ata u pritën nga Komandanti i Pikës Kufitare, Kapiten Ekrem Koliqi dhe nga kolegët e kësaj pike.
Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovë, z. Imer Zeqiri gjatë intervistës në televizionin RTV Dukagjini në emisionin ‘Five’, në vijim gjeni linkun:
Komunikatë për media

BIOGRAFIA

KOMUNIKATAT

FORMULARI I ANËTARËSIMIT

Shkarko formularin për anëtarësim ne SPK

Marrëveshjet

PRONOCIME TELEVIZIVE

VIDEO GALLERIA E PK-SË

BASHKËPUNIMI NDËRKOMBËTAR

POLICËT E RËNË NË DETYRË

• MBËSHTETJE TË FAMILJARËVE TË POLICËVE TË RËNË NË DETYRË
• NUMRAT E TELEFONIT TË KRYETARËVE RAJONAL TË SINDIKATËS
• MBËSHTETJE PËR MUAJIN TETOR

GALERIA

RUBIKAT